Knee Sleeves - Et must til din bentræning?

Knee Sleeves - Et must til din bentræning?

Hvad hjælper knee sleeves med?

Knee sleeves vinder mere og mere popularitet inden for fitnessverdenen, og giver varme og kompression til knæene. Kompressionen øger blodgennemstrømningen og reaktionsevnen fra knæet, hvilket hjælper dig med at præstere med bedre kontrol og stabilitet.

Knee sleeves er næsten et MUST-HAVE i enhver træningstaske.

Når de anvendes til en træning (såsom squats og benpress mm.), mærker mange mennesker den opvarmende effekt af knee sleeves med det samme, hvilket stimulerer blodgennemstrømningen og ofte kan reducerer smerte og ubehag.

Fordele ved at bruge knee sleeves

Vi har lavet et spørgeskema for alle kunder, der har anvendt vores knee sleeves og det her er deres fortrukne fordele:

1) KNÆSTØTTE
Der er meget stress og pres på vores led under træning, især på vores knæ. knee sleeves kan bruges til at hjælpe med at bekæmpe noget af det stress vi udsætter vores knæ for og give tiltrængt støtte og stabilitet. Af denne grund er de populære blandt olympiske vægtløftere og styrkeløftere.

Knee sleeves kan også hjælpe med din teknik ved at justere og støtte vigtige dele, så du kan præstere bedre under squats og underkropstræning.


2) KNÆKOMPRESSION
Knee sleeves hjælper med at øge blodgennemstrømningen og kan dermed have en smertereducerende effekt. Det er i høj grad på grund af kompressionsmaterialet, og det er det, der gør knee sleeves så populære.

Brug af knee sleeves opvarmer stødområdet for at regulere blodgennemstrømningen, hvilket KAN hjælpe med at lindre smerter, hvilket er den ultimative grund til at bære knee sleeves

3) GENOPTRÆNING
En af grundene til, at knee sleeves er så populære i fitness-verdenen er, fordi de kan hjælpe atleter i deres restitutionsproces.

...

Alt i alt kan knee sleeves hjælpe dig med at øge støtte/stabilitet, øge blodflow, og hjælpe dig i en genoptræning.

Find dit perfekt par her:

https://www.powerculture.dk/collections/knee-sleeves

Referencer:

Knee pain - Symptoms and causes. (2021).

Loudon, J. (2016). BIOMECHANICS AND PATHOMECHANICS OF THE PATELLOFEMORAL JOINT. International Journal Of Sports Physical Therapy, 11(6), 820.

Tilbage til blog