Retur & ombytning

FORTRYDELSESRET

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.  Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Drejer det sig om en aftale om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager den første vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til hello@powerculture.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

 

Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du kun kan få en del af fragtomkostningerne tilbage.

 

Returnering og ombytning 

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Benyt dig af vores returneringsportal for at få et gratis returlabel ved ombytning, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. 

Du som køber betaler selv for returfragten, hvis returneringen skyldes at du har fortrudt købet (35kr).

Dit returlabel får du tilsendt ved at oplyse dit ordrenummer og de ting du gerne ville ombytte til:
hello@powerculture.dk

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen. 

Varen sendes til:

Dit returlabel får du tilsendt ved at oplyse dit ordrenummer og de ting du gerne ville ombytte til: hello@powerculture.dk

Hvor man blot skal indlevere pakken til den nærmeste pakkeshop. Husk at scanne stregkoden som dokumentation på afsendelsen.

 Du som køber betaler selv for returfragten, hvis returneringen skyldes at du har fortrudt købet (35kr). Alle ombytninger er GRATIS.

 

Udvidet fortrydelsesret på 100 dage

Vi tilbyder en udvidet returret på 100 dage, på alle ubrugte varer. Ved modtagelse opfordrer vi stærkt til at du kontrollerer varerne. Er pakken og/eller indholdet beskadiget, når du modtager det, bedes du straks anmelde det.

Du har muligheden for at få penge tilbage i op til 30 dage efter købet og op til 100 dage kan du returnere varen og få et tilgodebevis til vores webshop.

Du som køber betaler selv for returfragten, hvis returneringen skyldes at du har fortrudt købet (35kr). Alle ombytninger er gratis.

Varer/produkter der fortrydes/returneres, SKAL tilbageleveres i samme stand og mængde, som der er modtaget når du fortryder 14 dage efter købet. Tilmed må det ikke være taget i anvendelse og alle originale mærkater skal være intakte.

Såfremt ovenstående findes at være opfyldt, tilbagebetaler vi den betalte købspris (på selve produktet) ved modtagelsen af den returnerede bestilling.

BEMÆRK efter 30 dage kan varen kun byttes til et andet produkt eller et tilgodebevis.

Når vi har modtaget din returpakke og den opfylder vores returkrav, vil du få en bekræftelse på, at vi har modtaget dine returvarer og at vi refunderer dig hurtigst muligt.

Hvis det er inden 30 dage du fortryder efter købet. Der kan gå op til 14 hverdage fra du sender pakken retur, til vi har modtaget og behandlet den. Vi refunderer som regel pengene til din konto samme dag, som du modtager bekræftelsen på, at vi har modtaget dine varer. Der kan dog gå op til 2 uger, før du kan se pengene på din konto. Det afhænger helt af din bank og det har vi ikke nogen indflydelse på.

Alle varer kan refunderes, når de er:

  • Ubrugte - du har prøvet tøjet/træningsudstyret, men ikke haft det i brug over flere gange
  • Nye - de er ikke vasket 
  • Ubeskadigede - hvis der er noget galt med varen, når du modtager den, skal du returnere den som en reklamation med det samme.
  • Med ubrudt hangtag og emballage - Mærkater/hangtags i nakken må ikke være brudt, så lad den sidde i imens du prøver tøjet.

Gældende ved den udvidet retur/ombytningsret

Alle mærkater skal blive siddende på tilbehøret for at kunne returnere det. 

Vi anbefaler, at du sender  tilbage i den pakkeæske det kom i. Bare sæt retur-label over den gamle label og forsegl æsken godt, så den ikke kan gå op under transport. 

Ombytningsret

Vi yder også en mulighed for ombytning ved forkerte størrelser/farver, såfremt dette skulle ønskes. For at opnå denne ombytningsret skal varerne/produkterne returneres i samme stand og mængde, med originale mærkater intakte og uden at være taget i brug. Forudsætningen for en sådan ombytning er desuden, at du ved henvendelsen til os angiver hvilken størrelse/farve du ønsker i stedet. Kan ombytningsretten ikke opfyldes, har du mulighed for at benytte fortrydelsesretten inden for 14 dage fra varens modtagelse.