Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Navn: powerculture.dk
CVR: 41533420
Adresse: Hindegade 6, 1303 København K
 

Kundeservice

Alle ordrer og alt kontakt håndteres af vores kundeservice, som du kan kontakte på hello@powerculture.dk
 

Priserne og betaling

Power Culture modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, og MobilePay.
Alle priser er i danske kroner inklusiv moms, men eksklusiv eventuelle fragt omkostninger. Beløbet trækkes ikke før, vi har behandlet og afsendt din ordre.

Ved forudbestillinger forpligter man sig til købet.

Vores betalingssystem er sikret med SSL (Secure Socket Layer), således at alle dine betalingsoplysninger er krypteret.
Alle kortoplysninger håndteres i overensstemmelse med kortorganisationernes regler og vi tager ikke kortgebyrer

 

Med Anyday kan du dele din betaling op i 4. Du betaler 25 % når varen leveres, og det resterende beløb betales af over de følgende 3 måneder. Anyday er gratis for dig, så længe du betaler til tiden. Med Anyday får du en konto, som du kan anvende ved alle webshops, der tilbyder betaling gennem Anyday. Læs vilkår for Anyday her:

www.anyday.io/da/terms-conditions/shopper
 

Levering og forsendelse

Power Culture tilstræber at afsende ordre indgået inden kl. 14 samme dag, ordre herefter sendes næstfølgende hverdag. 
Vi sender til hele Danmark. Fragtpriser fra 35 kr. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen medmindre andet er aftalt.
Vi leverer ikke til udlandet (gælder også Færøerne og Grønland). 
Dine varer kan sendes med PostNord, Bring eller GLS.

OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet, vil din pakke blive flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da kundeservice.
Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive leveret 1-2 hverdage efter bestillingen.
For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

Ændring eller annullering af ordre

Når din ordre er blevet afgivet, så kan du ændre den ved at kontakte os på hello@powerculture.dk, hvis din ordre ikke er afsendt, vil vi med glæde ændre den til dine behov.
I tilfælde af at din ordre er afsendt, så bedes du at kontakte os, så snart du modtager din ordre, således at vi ændrer din ordre.
 

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.  Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Drejer det sig om en aftale om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager den første vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til hello@powerculture.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

 

Fortrydelse af en del af købet 

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du kun kan få en del af fragtomkostningerne tilbage.

 

Returnering 

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Benyt dig af vores returneringsportal for at få et gratis returlabel, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Du kan anmode et returlabel på vores returportal

Gå til returpotal

** Det er vigtigt at du noterer det nye ønskede produkt eller størrelse**

Ingen fortrydelsesret
Disse aftaler kan ikke fortrydes:

Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg,

 

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet 

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, medmindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

 

Varen sendes til:

Ved ombytning får du et gratis returlabel hvor man blot skal indlevere pakken til den nærmeste pakkeshop. Husk at scanne stregkoden som dokumentation på afsendelsen.

Du som køber betaler selv for returfragten, hvis returneringen skyldes at du har fortrudt købet. (35kr)

Anmod om et returlabel på vores returportal

Udvidet fortrydelsesret på 100 dage

Vi tilbyder en udvidet returret på 100 dage, på alle ubrugte varer. Ved modtagelse opfordrer vi stærkt til at du kontrollerer varerne. Er pakken og/eller indholdet beskadiget, når du modtager det, bedes du straks anmelde det.

Du har muligheden for at få penge tilbage i op til 30 dage efter købet og op til 100 dage kan du returnere varen og få et tilgodebevis til vores webshop.

Du som køber betaler selv for returfragten, hvis returneringen skyldes at du har fortrudt købet (35kr). Alle ombytninger er gratis.

Varer/produkter der fortrydes/returneres, SKAL tilbageleveres i samme stand og mængde, som der er modtaget når du fortryder 14 dage efter købet. Tilmed må det ikke være taget i anvendelse og alle originale mærkater skal være intakte.

Såfremt ovenstående findes at være opfyldt, tilbagebetaler vi den betalte købspris (på selve produktet) ved modtagelsen af den returnerede bestilling. 

BEMÆRK efter 30 dage kan varen kun byttes til et andet produkt eller et tilgodebevis.

Når vi har modtaget din returpakke og den opfylder vores returkrav, vil du få en bekræftelse på, at vi har modtaget dine returvarer og at vi refunderer dig hurtigst muligt.

Hvis det er inden 30 dage du fortryder efter købet. Der kan gå op til 14 hverdage fra du sender pakken retur, til vi har modtaget og behandlet den. Vi refunderer som regel pengene til din konto samme dag, som du modtager bekræftelsen på, at vi har modtaget dine varer. Der kan dog gå op til 2 uger, før du kan se pengene på din konto. Det afhænger helt af din bank og det har vi ikke nogen indflydelse på.

Alle varer kan refunderes, når de er:

- Ubrugte - du har prøvet tøjet/træningsudstyret, men ikke haft det i brug over flere gange

- Nye - de er ikke vasket 

- Ubeskadigede - hvis der er noget galt med varen, når du modtager den, skal du returnere den som en reklamation med det samme.

- Med ubrudt hangtag og emballage - Mærkater/hangtags i nakken må ikke være brudt, så lad den sidde i imens du prøver tøjet.

- Gældende ved den udvidet retur/ombytningsret

- Alle mærkater skal blive siddende på tilbehøret for at kunne returnere det. 

Vi anbefaler, at du sender  tilbage i den pakkeæske det kom i. Bare sæt retur-label over den gamle label og forsegl æsken godt, så den ikke kan gå op under transport. 

Ombytningsret

Vi yder også en mulighed for ombytning ved forkerte størrelser/farver, såfremt dette skulle ønskes. For at opnå denne ombytningsret skal varerne/produkterne returneres i samme stand og mængde, med originale mærkater intakte og uden at være taget i brug. Forudsætningen for en sådan ombytning er desuden, at du ved henvendelsen til os angiver hvilken størrelse/farve du ønsker i stedet. Kan ombytningsretten ikke opfyldes, har du mulighed for at benytte fortrydelsesretten inden for 14 dage fra varens modtagelse.

 

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i "rimelig tid" efter du har opdaget manglen/fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Power Culture vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.


Læs mere om din reklamationsret på Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside.

Returnering

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind Du bærer ansvaret for at varen returneres til os samme tilstand, som da du modtog den.
Husk at få en kvittering for indlevering af pakken.
Når vi har modtaget de returnerede varer og har tjekket at der er tale om en berettiget reklamation.

 

Ansvarlig brug

Det er vigtigt at man anvender vores træningsudstyr ansvarligt under sin træning. Vi tager ikke ansvar for skader, der er forvoldt under ens styrketræning, da det er ens eget ansvar, at man benytter den rette teknik. Vi råder derfor til at man passer på sig selv under sin træning og udfører den rigtige teknik. Vores produkter er kun til at støtte til vis grad.
 

Klagemuligheder

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til: Info@powerculture.dk
Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:
Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.naevneneshus.dk
Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal
her - http://ec.europa.eu/odr

 

Persondatapolitik

Ved at benytte powerculture.dk accepterer du, at vi behandler dine personoplysninger i henhold til vores datapolitik, som fremgår af følgende link https://www.powerculture.dk/pages/persondata-og-cookiepolitik. Vi er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af dine personlige oplysninger.

 

Rabatkoder

Bemærk at rabatkoder ikke kan benyttes ved køb af gavekort.
Rabatkoder kan ikke kombineres med andre koder, rabatter eller kampagner medmindre andet er opgivet.
 

Personoplysninger

Power Culture har brug for visse personoplysninger for at kunne handle med dig og levere nyheder og andre tjenester til dig. Virksomheden indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige.
 
Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.
Virksomheden indsamler ikke personhenførbare oplysninger om dig fra tredjemand og opbevarer ikke informationer om betalingsmidler, fx kortnumre på betalingskort, bankkontonumre eller lignende.


Hvem videregiver vi personligoplysninger til

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.
For at kunne videreudvikle og forbedre powerculture.dk fører vi statistik over, hvordan du bruger hjemmesiden.
Personoplysningerne registreres hos Power Culture og opbevares i fem år,
hvorefter oplysningerne slettes.
Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.
Som registreret hos Power Culture, har du altid ret til at sende os dine
indvendinger mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven. Henvendelse i den forbindelse sendes til: info@powerculture.dk
 

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende
med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies
kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 17.02.2022