Om os

Historien bag Power Culture startede tilbage i et fitness-center, hvor vi så en flok ambitiøse træningsfolk, der jagtede deres PR og ville udfordre deres krop på helt andre niveauer end hvad de nogensinde havde prøvet. Vi tænkte hvordan vi kunne bidrage disse træningsfolk, så de kunne præstere bedst muligt uden at få skade som følge af et løft.

Vores koncept bygger på idéen om at være udstyret med nogle de mest sofistikeret træningsudstyr, hvad end træningen byder på om det er squat, dødløft eller bænk.

Samtidig med dette så ønsker vi også at skabe en 'culture' bestående af ambitiøse individer, der konstant presser hinanden og sætter nogle høje mål. En fra Power Culture er en der hele tiden er på jagt og hele tiden tør udfordre sig selv og sine venner i træningscenteret.

Med vores træningsudstyr, så vil man opleve en hel ny dimension af støtte og frihed under de tunge løft på sammen tid. En støtte som kan mindske risikoen for en mulig alvorlig skade.  

Derudover knokler vi ydmygt for at gøre din købsoplevelse og tilfredshed på produkterne, så gnidningsfri som mulig. Det gør vi med udgangpunkt i vores egen store passion for træning og træningsudstyr, det er altså noget vi selv brænder for. 

 

Men hvem er vi?
Power Culture er en dansk registeret virksomhed ( CVR 41533420) på base og hjerte på fyn. Vi er underlagt den danske købelov, hvilket garanterer forbrugeren de bedste forbrugerforhold der eksisterer. Alle bag Power Culture er selv træningsentusiaster, hvorfor vi har de bedste forudsætninger for at rådgive og besvare dine træningsrelateret spørgsmål. 
Vi ønsker ikke blot at sælge et produkt, men vi ønsker at skabe en kultur, hvor vi kan dele hinandens succesoplevelser hvad end det er. Om det er første gang du rammer 100 kg i bænkpres eller om det er 300 kg i dødløft. Vi føler os forpligtet til at opmuntre og styrke den danske træningskultur!

 

#JOINTHECULTURE