Om os

LÆS AVISEN HER

"Vores vision er at skabe en stærk kultur af drivende individer, der vil opløfte og inspirere hinanden og andre til at være den bedste version af sig selv om det så er i træningscenteret, skolen, på arbejdet eller noget helt andet..."

- Tommy, ejer af Power Culture

Historien bag Power Culture startede tilbage i et fitness-center, hvor jeg så en flok ambitiøse træningsfolk, der jagtede deres PR og ville udfordre deres krop på helt andre niveauer end hvad de nogensinde havde prøvet. Jeg tænkte hvordan jeg kunne bidrage disse træningsfolk, så de kunne præstere bedst muligt uden at få skade som følge af et løft.

Power culture's koncept bygger på idéen om at være udstyret med nogle af de mest sofistikeret træningsudstyr, hvad end træningen byder på om det er squat, dødløft eller bænk.

Samtidig med dette så ønsker jeg også at skabe en 'culture' bestående af ambitiøse individer, der konstant presser hinanden og sætter nogle høje mål. En fra Power Culture er en der hele tiden er på jagt, og hele tiden tør udfordre sig selv og sine venner i træningscenteret.

Med vores træningsudstyr, så vil man opleve en hel ny dimension af støtte og frihed under de tunge løft på sammen tid. En støtte som kan mindske risikoen for en mulig alvorlig skade.  

Derudover knokler jeg ydmygt for at gøre din købsoplevelse og tilfredshed på produkterne, så gnidningsfri som overhovedet mulig. Det gør jeg med udgangpunkt i min egen store passion for træning, træningsudstyr og at kunne hjælpe andre. 

Men hvem er Power Culture?
Power Culture er en dansk registeret virksomhed ( CVR 41533420) på base og hjerte på fyn. Power culture er underlagt den danske købelov, hvilket garanterer forbrugeren de bedste forbrugerforhold der eksisterer. Alle bag Power Culture er selv træningsentusiaster, hvorfor vi har de bedste forudsætninger for at rådgive og besvare dine træningsrelateret spørgsmål. 
Power culture ønsker ikke blot at sælge et produkt, men ønsker at skabe en kultur, hvor vi kan dele hinandens succesoplevelser hvad end det er. Om det er første gang du rammer 100 kg i bænkpres eller om det er 300 kg i dødløft. Vi føler os forpligtet til at opmuntre og styrke den danske træningskultur!